Winogrodnictwo i enologia, stacjonarne II stopień Pierwszy semestr, winogrodnictwo i enologia
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
20/21L | 21/22L | 22/23L |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|---|---|
Analityka laboratoryjna w enologii O.1s.ALE.SM.OOWXZ | 19/20L - ... | NIE | |||
Chemia wina I O.1s.CHW.SM.OOWXZ | 19/20L - ... | NIE | |||
Mikrobiologia winiarska O.1s.MIW.SM.OOWXZ | 19/20L - ... | NIE | |||
Podstawy biznesu O.1s.POB.SM.OOWXZ | 19/20L - ... | NIE | |||
Praktikum I (technologia uprawy winorośli - winnica) O.1s.PWW.SM.OOWXZ | 19/20L - ... | NIE | |||
Praktikum II (enologiczne - winiarnia) O.1s.PEW.SM.OOWXZ | 19/20L - ... | NIE | |||
Praktyka dyplomowa O.1s.PDY.SM.OOWXZ | 19/20L - ... | NIE | |||
Seminarium 1 O.1s.SEM.SM.OOWXZ | 19/20L - ... | NIE | |||
Statystyka i doświadczalnictwo O.1s.STD.SM.OOWXZ | 19/20L - ... | NIE | |||
Winogrodnictwo O.1s.WIN.SM.OOWXZ | 19/20L - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 19/20L - ... | n/d | 30.00 |