Biotechnologia, stacjonarne I stopnia
Szósty semestr, biotechnologia stosowana
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Biotechnologia, stacjonarne I stopnia (OBTSZ.SI.07) | |
Etap: | Szósty semestr, biotechnologia stosowana (OBTXZ-6-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Siódmy semestr, biotechnologia stosowana![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
biotechnologia |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
19/20L | 20/21L | 21/22L | 22/23Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|
Biochemia żywności O.6s.BIZ.SI.OBTSZ | 21/22L - ... |
![]() ![]() |
NIE | |||
Kultury tkankowe i komórkowe roślin i zwierząt O.6s.KRZ.SI.OBTSZ | 21/22L - ... |
![]() ![]() |
NIE | |||
Markery molekularne O.6s.MAR.SI.OBTSZ | 21/22L - ... |
![]() ![]() |
NIE | |||
Ochrona własności intelektualnej O.6s.OWI.SI.OBTSZ | 21/22L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | ||
Podstawy proteomiki O.6s.PPR.SI.OBTSZ | 21/22L - ... |
![]() ![]() |
NIE | |||
Praktyka zawodowa O.6s.PRZ.SI.OBTSZ | 21/22L - ... |
![]() ![]() |
NIE | |||
Technologie przemysłów fermentacyjnych O.6s.TPF.SI.OBTSZ | 21/22L - ... |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 21/22L - ... | 2.00 | 180.00 |