Biotechnologia, stacjonarne II stopnia
Drugi semestr, biotechnologia stosowana
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | Biotechnologia, stacjonarne II stopnia (OBTSY.SM.03) | |
Etap: | Drugi semestr, biotechnologia stosowana (OBTXY-2-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Trzeci semestr, biotechnologia stosowana![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
biotechnologia |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18Z | 18/19Z | 19/20Z |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|
Adaptacja i bioremediacja B.2s.ADB.SM.BBTSX | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Analiza instrumentalna B.2s.ANI.SM.BBTSX | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Bioinformatyka B.2s.BII.SM.BBTSX | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Biotechnologia wody i ścieków B.2s.BWS.SM.BBTSX | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Diagnostyka molekularna DNA w hodowli zwierząt B.2s.DMD.SM.BBTSX | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Food fermentations B.2s.FFE.SM.BBTSX | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Practicum magisterskie B.Z2s.PMB.SM.BBTSX | 15/16Z - 15/16L | NIE | |||
Rozwój kultury i sztuki regionu B.2s.KUL.SM.BBTSX | 16/17Z - 17/18L |
![]() ![]() |
NIE | ||
Zarządzanie jakością w biotechnologii B.2s.ZJB.SM.BBTSX | 15/16Z - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 15/16Z - 15/16L | 2.00 | 61.00 | |
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 16/17Z - ... | 2.00 | 60.00 |