Zootechnika, stacjonarne I stopnia Czwarty semestr, menadżer produkcji zwierzęcej
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
24/25L |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|
Biokompozyty, materiały pochodzenia naturalnego i recykling H.4s.BIOK.SI.HZAMZ | 24/25L - ... | NIE | |
Chów i hodowla alpak H.4s.CHHA.SI.HZAMZ | 24/25L - ... | NIE | |
Hodowla bydła H.4s.HODBY.SI.HZAMZ | 24/25L - ... | NIE | |
Hodowla drobiu H.4s.HODDR.SI.HZAMZ | 24/25L - ... | NIE | |
Hodowla trzody chlewnej H.4s.HTC.SI.HZAMZ | 24/25L - ... | NIE | |
Praktyka zawodowa (4 tyg.) H.4s.PRZ.SI.HZAMZ | 24/25L - ... | NIE | |
Pszczelnictwo H.4s.PSZC.SI.HZAMZ | 24/25L - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 24/25L - ... | n/d | 120.00 |