studia doktoranckie, stacjonarne, Wydział Technologii Żywności Pierwszy semestr, studia doktoranckie
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Metodologia badań naukowych D.METBADN.SD.DXXXX | 09/10L - 09/10L | NIE |
Metodologia badań naukowych D.METBADN.SD.DXXXX | 10/11L - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 12/13Z - ... | n/d | 11.00 |