Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

studia doktoranckie, niestacjonarne, Wydział Technologii Żywności Drugi semestr, studia doktoranckie

Informacje o etapie studiów

Program studiów: studia doktoranckie, niestacjonarne, Wydział Technologii Żywności (DTXXX.ND.08)
Etap: Drugi semestr, studia doktoranckie (DTXXX-2-SEM)
Poprzednie etapy: Pierwszy semestr, studia doktoranckie
Następne etapy: Trzeci semestr, studia doktoranckie
Kierunki, specjalności i specjalizacje nauczane w ramach zajęć tego etapu Kierunki: (brak)
Certyfikaty możliwe do uzyskania po pomyślnym zakończeniu etapu Certyfikaty: (brak danych)

Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:

moje zaliczenia etapów

Przedmioty obowiązkowe

Przedmiot Okres Wymagania przedmiotowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Wymagany do warunku Jeśli TAK, to oznacza to, że bez zaliczenia tego przedmiotu nie jest możliwe nawet warunkowe zaliczenia etapu.
Doświadczalnictwo i modelowanie-zaoczne D.DOSBADPRZ.ND.DXXX 14/15L - ... NIE
Komputerowe programy statystyczne -zaoczne D.KOMPRST.ND.DXXXX 09/10L - 13/14L NIE
Metodologia badań naukowych-zaoczne D.METBADN.ND.DXXXX 09/10L - ... NIE

Wymagania punktowe

Typ punktów Grupa przedmiotów Okres Wymagania punktowe mogą się zmieniać w czasie. Jeśli w tej kolumnie znajdzie się przedział dat (a właściwie przedział cykli dydaktycznych), to oznacza to, że dany wiersz jest aktualny tylko w danym przedziale dat. Przedział może być jednostronnie otwarty. Liczba wymagana do
zaliczenia warunkowego
Liczba wymagana do
zaliczenia pełnego
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) 12/13L - ... n/d 16.00
kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)