studia doktoranckie, niestacjonarne, Wydział Technologii Żywności Drugi semestr, studia doktoranckie
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Doświadczalnictwo i modelowanie-zaoczne D.DOSBADPRZ.ND.DXXX | 14/15L - ... | NIE |
Komputerowe programy statystyczne -zaoczne D.KOMPRST.ND.DXXXX | 09/10L - 13/14L | NIE |
Metodologia badań naukowych-zaoczne D.METBADN.ND.DXXXX | 09/10L - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 12/13L - ... | n/d | 16.00 |