kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, stacjonarne, I stopnia
Szósty semestr, Organizacja i Zarządzanie
Informacje o etapie studiów
Program studiów: | kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, stacjonarne, I stopnia (AZPXY.SI.07) | |
Etap: | Szósty semestr, Organizacja i Zarządzanie (AZPZY-6-SEM) | |
Poprzednie etapy: |
![]() |
|
Następne etapy: |
Siódmy semestr, Organizacja i Zarządzanie![]() |
|
![]() |
Kierunki: |
zarządzanie i inżynieria produkcji zarządzanie i inżynieria produkcji ![]() ![]() |
![]() |
Certyfikaty: | (brak danych) |
| |||||
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres ![]() |
17/18Z | 17/18L | 18/19L | 19/20L | 20/21L |
Wymagany do warunku ![]() |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Analiza i projektowanie systemów informatycznych A.s6.APSIX.SI.AZPZX | 14/15L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Bezpieczeństwo pracy i ergonomia A.s6.BPEXX.SI.AZPXX | 14/15L - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |||
Ekonomika i rachunek kosztów dla inżynierów A.s6.ERKIX.SI.AZPXX | 14/15L - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |||
Infrastruktura techniczna A.s6.ITXXX.SI.AZPXX | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |||
Negocjacje i komunikacja w biznesie A.s6.NKBXX.SI.AZPXX | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |||
Ochrona własności intelektualnej A.s6.OWIXX.SI.AZPXX | 14/15L - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |||
Organizacja transportu w gospodarce żywnościowej A.s6.OTGZX.SI.AZPXX | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |||
Planowanie i organizacja prac inżynierskich A.s6.POPIX.SI.AZPXX | 19/20L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |||
Planowanie i organizacja produkcji surowcowej A.s6.POPSX.SI.AZPZX | 14/15L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Praca przejściowa inżynierska A.s6.PPIXX.SI.AZPXX | 17/18L - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |||
Praca przejściowa inżynierska OiZ A.A.PPIXX.SI.AZPZX | 14/15L - 16/17L | NIE | |||||
Praktyka zawodowa A.s6.PRAKX.SI.AZPXX | 17/18L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Praktyka zawodowa ZiIP A.A.PRAXX.SI.AZPXX | 14/15L - 16/17L | NIE | |||||
Proseminarium A.s6.PROSX.SI.AZPXX | 17/18L - ... |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE | |
Seminarium i praca dyplomowa inżynierska A.A.SPDI1.SI.AZPXX | 14/15L - 16/17L |
![]() ![]() |
NIE | ||||
Spedycja w gospodarce żywnościowej A.IRI.SGZXX.SI.AZPZX | 14/15L - 15/16L | NIE | |||||
Technologie procesów produkcyjnych A.s6.TPPRX.SI.AZPXX | 16/17L - 18/19L |
![]() ![]() |
![]() ![]() |
NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres ![]() |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 14/15L - ... | n/d | 180.00 |