kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, niestacjonarne, II stopnia Pierwszy semestr, zarządzanie i inżynieria produkcji
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
Wymagany do warunku |
---|---|---|
Inżynieria produkcji i przetwarzania surowców nieżywnościowych A.s1.IPPSN.NM.AZPXY | 12/13L - ... | NIE |
Inżynieria produkcji i przetwórstwa surowców żywnościowych A.s1.IPPSZ.NM.AZPXY | 12/13L - ... | NIE |
Matematyka stosowana A.s1.MATSX.NM.AZPXY | 12/13L - ... | NIE |
Metodologia badań naukowych i proseminarium A.s1.MBNPX.NM.AZPXY | 18/19L - ... | NIE |
Zarządzanie strategiczne A.s1.ZSXXX.NM.AZPXY | 12/13L - ... | NIE |
Zintegrowane systemy zarządzania A.s1.ZSZ1X.NM.AZPXY | 12/13L - ... | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 12/13L - ... | n/d | 30.00 |