kierunek: Zarządzanie i Inżynieria Produkcji, niestacjonarne, I stopnia Szósty semestr, Organizacja i Zarządzanie
Informacje o etapie studiów
Jeśli interesują Cię konkretne, indywidualne wymagania, jakie musisz spełnić na aktualnym etapie studiów, to zajrzyj do modułu zaliczeń etapów:
Przedmioty obowiązkowe
Przedmiot |
Okres |
20/21L |
Wymagany do warunku |
---|---|---|---|
Analiza i projektowanie systemów informatycznych A.s6.APSIX.NI.AZPXX | 18/19L - ... | NIE | |
Bezpieczeństwo pracy i ergonomia A.s6.BPEXX.NI.AZPXX | 14/15L - 18/19L | NIE | |
Ekonomika i rachunek kosztów dla inżynierów A.s6.ERKIX.NI.AZPXX | 14/15L - 18/19L | NIE | |
Infrastruktura techniczna A.s6.ITXXX.NI.AZPXX | 19/20L - ... | NIE | |
Negocjacje i komunikacja w biznesie A.s6.NKBXX.NI.AZPXX | 19/20L - ... | NIE | |
Ochrona własności intelektualnej A.s6.OWIXX.NI.AZPXX | 12/13Z - 18/19L | NIE | |
Organizacja transportu w gospodarce żywnościowej A.s6.OTGZX.NI.AZPXX | 19/20L - ... | NIE | |
Planowanie i organizacja prac inżynierskich A.s6.POPIX.NI.AZPXX | 19/20L - ... | NIE | |
Planowanie i organizacja produkcji surowcowej A.s6.POPSX.NI.AZPXX | 18/19L - ... | NIE | |
Praca przejściowa inżynierska A.s6.PPIXX.NI.AZPXX | 17/18L - 18/19L | NIE | |
Praktyka zawodowa A.s6.PZXXX.NI.AZPXX | 14/15L - ... | NIE | |
Proseminarium A.s6.PROSX.NI.AZPXX | 17/18L - ... | NIE | |
Spedycja w gospodarce żywnościowej A.IRI.SGZXX.NI.AZPXX | 14/15L - 15/16L | NIE | |
Technologie procesów produkcyjnych A.s6.TPPXX.NI.AZPXX | 18/19L - 18/19L | NIE |
Wymagania punktowe
Typ punktów | Grupa przedmiotów |
Okres |
Liczba wymagana do zaliczenia warunkowego |
Liczba wymagana do zaliczenia pełnego |
---|---|---|---|---|
ECTS - Punkty ECTS (Europen Credit Transfer System) | 17/18L - ... | n/d | 180.00 |