Lista pracowników
Poniższa lista zawiera aktualnych pracowników dydaktycznych jednostki .
![]() |
dr hab. inż.
Wiktor Berski
prof. URK
profesor uczelni -
Wydział Technologii Żywności
39
koordynowanych przedmiotów
konsultacje: Wtorek 10.00 - 10.45
Czwartek 10.00 - 10.45
|
![]() |
mgr inż.
Angelika Bieniek
doktorant -
Wydział Technologii Żywności
|
![]() |
dr hab. inż.
Krzysztof Buksa
prof. URK
profesor uczelni -
Wydział Technologii Żywności
68
koordynowanych przedmiotów
konsultacje: Konsultacje:
wtorek 11.00-13.00
|
![]() |
dr hab. inż.
Dorota Gumul
prof. URK
profesor uczelni -
Wydział Technologii Żywności
Kierownik Katedry -
Katedra Technologii Węglowodanów i Przetwórstwa Zbóż
50
koordynowanych przedmiotów
konsultacje: wtorek 10:00-12:00
|
![]() |
dr hab. inż.
Jarosław Korus
prof. URK
profesor uczelni -
Wydział Technologii Żywności
50
koordynowanych przedmiotów
konsultacje: Pn 9.00-10.30 lub e-mailowo:
![]() |
![]() |
dr hab. inż.
Stanisław Kowalski
prof. URK
profesor uczelni -
Wydział Technologii Żywności
95
koordynowanych przedmiotów
konsultacje: poniedziałek 9:00 - 10:30
konsultacje
![]() |
![]() |
dr hab. inż.
Magdalena Krystyjan
prof. URK
profesor uczelni -
Wydział Technologii Żywności
61
koordynowanych przedmiotów
konsultacje: Wtorek 11.00 - 12.30
|
![]() |
dr inż. Dorota Litwinek |
![]() |
prof. dr hab. inż. Marek Sikora |
![]() |
dr hab.
Rafał Ziobro
prof. URK
profesor uczelni -
Wydział Technologii Żywności
106
koordynowanych przedmiotów
konsultacje: czwartek 12 -- 13.30
|
Jeśli szukasz konkretnego pracownika, to możesz skorzystać z wyszukiwarki osób.