Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się

Wyświetlam 13 pracowników
(wszystkich na jednej stronie).

Jeśli szukasz konkretnego pracownika, to możesz skorzystać z wyszukiwarki osób.

Lista pracowników

Poniższa lista zawiera aktualnych pracowników dydaktycznych jednostki .

dr inż. Urszula Goik
6 koordynowanych przedmiotów
konsultacje: konsultacje zdalne Środa – 13:15-14:00  
Karolina Kijowska
dr inż. Grzegorz Kowalski
54 koordynowane przedmioty
konsultacje: konsultacje zdalne środa 11.00-12.30 kod do  
dr inż. Joanna Kruk
dr Marta Liszka-Skoczylas
3 koordynowane przedmioty
konsultacje: konsultacje zdalne CZWARTEK 10.00-12.00 kod do  
dr hab. inż. Marcin Łukasiewicz prof. UR
profesor uczelni - Wydział Technologii Żywności
Koordynator dyscypliny: technologia żywności i żywienia - Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
34 koordynowane przedmioty
konsultacje: konsultacje zdalne wtorek 8:00 - 10:00 kod do  
Marcelina Nowak
mgr inż. Michał Pancerz
konsultacje: konsultacje zdalne wtorek, godziny  
dr hab. inż. Anna Ptaszek prof. UR
profesor uczelni - Wydział Technologii Żywności
30 koordynowanych przedmiotów
konsultacje: konsultacje zdalne Wtorek 9-10.30
dr inż. Anna Stępień
konsultacje: konsultacje zdalne środy 11.30 - 13.00 kod do  
dr hab. inż. Mariusz Witczak prof. UR
profesor uczelni - Wydział Technologii Żywności
52 koordynowane przedmioty
konsultacje: konsultacje zdalne Poniedziałek, 13-14.30 kod  
dr hab. inż. Teresa Witczak prof. UR
profesor uczelni - Wydział Technologii Żywności
10 koordynowanych przedmiotów
konsultacje: konsultacje zdalne środa 12.15 - 13.45 kod do  
dr inż. Daniel Żmudziński
3 koordynowane przedmioty
konsultacje: konsultacje zdalne wtorek 12-14 czwartek 10-12