Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Lista pracowników

Poniższa lista zawiera aktualnych pracowników dydaktycznych jednostki .

dr inż. Urszula Goik
28 koordynowanych przedmiotów
konsultacje: Konsultacje w semestrze zimowym w roku  
dr inż. Grzegorz Kowalski
159 koordynowanych przedmiotów
konsultacje: czwartek 10.00-11.30 lub zdalnie - kod do  
dr inż. Joanna Kruk
konsultacje: Poniedziałek 9-9:45 Czwartek 12-12:45
dr Marta Liszka-Skoczylas
11 koordynowanych przedmiotów
konsultacje: W roku akademickim 2022/2023 zapraszam na  
dr hab. inż. Marcin Łukasiewicz prof. URK
profesor uczelni - Wydział Technologii Żywności
Koordynator dyscypliny: technologia żywności i żywienia - Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
146 koordynowanych przedmiotów
konsultacje: konsultacje stacjonarne wtorek 9:15 - 11:15  
dr inż. Michał Pancerz
1 koordynowany przedmiot
konsultacje: konsultacje wtorek, godziny 10:00 -  
dr hab. inż. Anna Ptaszek prof. URK
profesor uczelni - Wydział Technologii Żywności
Dyrektor Centrum Innowacji oraz Badań Prozdrowotnej i Bezpiecznej Żywności - Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego
74 koordynowane przedmioty
konsultacje: wtorki: 10.00-11.30 pokój 0.120 parter,  
dr hab. inż. Paweł Ptaszek prof. URK
profesor uczelni - Wydział Technologii Żywności
137 koordynowanych przedmiotów
konsultacje: konsultacje zdalne Poniedziałek 10-11 środa  
dr inż. Anna Stępień
4 koordynowane przedmioty
konsultacje: konsultacje stacjonarne w roku akademickim  
prof. dr hab. inż. Mariusz Witczak
164 koordynowane przedmioty
konsultacje: konsultacje zdalne Poniedziałek, 13-14.30 kod  
dr inż. Daniel Żmudziński
15 koordynowanych przedmiotów
konsultacje: konsultacje stacjonarne/zdalne MS Teams wtorek  

Wyświetlam 11 pracowników
(wszystkich na jednej stronie).

Jeśli szukasz konkretnego pracownika, to możesz skorzystać z wyszukiwarki osób.

kontakt deklaracja dostępności mapa serwisu USOSweb 7.0.4.0-5 (2024-07-29)