Lista pracowników
Poniższa lista zawiera aktualnych pracowników dydaktycznych jednostki .
dr inż.
Urszula Goik
adiunkt -
Wydział Technologii Żywności
28
koordynowanych przedmiotów
konsultacje: Konsultacje w semestrze zimowym w roku
|
dr inż.
Grzegorz Kowalski
adiunkt -
Wydział Technologii Żywności
159
koordynowanych przedmiotów
konsultacje: czwartek 10.00-11.30
lub zdalnie - kod do
|
dr inż.
Joanna Kruk
adiunkt -
Wydział Technologii Żywności
konsultacje: Poniedziałek 9-9:45
Czwartek 12-12:45
|
dr
Marta Liszka-Skoczylas
adiunkt -
Wydział Technologii Żywności
11
koordynowanych przedmiotów
konsultacje: W roku akademickim 2022/2023 zapraszam na
|
dr hab. inż.
Marcin Łukasiewicz
prof. URK
profesor uczelni -
Wydział Technologii Żywności
Koordynator dyscypliny: technologia żywności i żywienia -
Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie
146
koordynowanych przedmiotów
konsultacje: konsultacje stacjonarne
wtorek 9:15 - 11:15
|
dr inż.
Michał Pancerz
adiunkt -
Wydział Technologii Żywności
1
koordynowany przedmiot
konsultacje: konsultacje
wtorek, godziny 10:00 -
|
dr hab. inż.
Anna Ptaszek
prof. URK
profesor uczelni -
Wydział Technologii Żywności
Dyrektor Centrum Innowacji oraz Badań Prozdrowotnej i Bezpiecznej Żywności -
Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego
Kierownik Katedry -
Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego
74
koordynowane przedmioty
konsultacje: wtorki: 10.00-11.30
pokój 0.120 parter,
|
dr hab. inż.
Paweł Ptaszek
prof. URK
profesor uczelni -
Wydział Technologii Żywności
137
koordynowanych przedmiotów
konsultacje: konsultacje zdalne
Poniedziałek 10-11
środa
|
dr inż.
Anna Stępień
adiunkt -
Wydział Technologii Żywności
4
koordynowane przedmioty
konsultacje: konsultacje stacjonarne w roku akademickim
|
prof. dr hab. inż.
Mariusz Witczak
profesor -
Wydział Technologii Żywności
Kierownik Katedry -
Katedra Inżynierii i Aparatury Przemysłu Spożywczego
164
koordynowane przedmioty
konsultacje: konsultacje zdalne
Poniedziałek, 13-14.30
kod
|
dr inż.
Daniel Żmudziński
adiunkt -
Wydział Technologii Żywności
15
koordynowanych przedmiotów
konsultacje: konsultacje stacjonarne/zdalne MS Teams
wtorek
|
Jeśli szukasz konkretnego pracownika, to możesz skorzystać z wyszukiwarki osób.