Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System UwierzytelnianiaNie jesteś zalogowany | zaloguj się

Wyświetlam 13 pracowników
(wszystkich na jednej stronie).

Jeśli szukasz konkretnego pracownika, to możesz skorzystać z wyszukiwarki osób.

Lista pracowników

Poniższa lista zawiera aktualnych pracowników dydaktycznych jednostki .

dr hab. Krzysztof Danel
46 koordynowanych przedmiotów
konsultacje: środa, 12.00-14.00, pokój 1.43, Instytut  
dr Ewa Drozdek
konsultacje: wtorek 12.30-13-30
mgr inż. Robert Gosik
dr hab. inż. Ewelina Jamróz prof. URK
profesor uczelni - Wydział Technologii Żywności
mgr inż. Magdalena Janik
dr hab. Karen Khachatryan prof. URK
profesor uczelni - Wydział Technologii Żywności
76 koordynowanych przedmiotów
konsultacje: Poniedziałek, godz. 11:30 - 13:00 oraz terminy  
dr hab. Anna Konieczna-Molenda prof. URK
profesor uczelni - Wydział Technologii Żywności
11 koordynowanych przedmiotów
konsultacje: Stacjonarnie: piątek 11.00-13.00 lub inne  
dr Lidia Krzemińska-Fiedorowicz
4 koordynowane przedmioty
konsultacje: wtorek godz. 13.30-14.30 czwartek godz 10.00-11.00
dr hab. inż. Tadeusz Lemek
16 koordynowanych przedmiotów
konsultacje: Poniedziałki 14:15-16:15
dr Oskar Michalski
1 koordynowany przedmiot
konsultacje: Termin: wtorek 13:00-14:00 środa  
dr inż. Ewelina Nowak
17 koordynowanych przedmiotów
konsultacje: środa 10.00-11.30
dr hab. Paweł Szlachcic prof. URK
profesor uczelni - Wydział Technologii Żywności
11 koordynowanych przedmiotów
konsultacje: 8-26 marca 2021 Środa 11:00-12:00 Czwartek  
dr Anna Wisła-Świder prof. URK
profesor uczelni - Wydział Technologii Żywności
55 koordynowanych przedmiotów
konsultacje: czwartek 10:30 - 13:30