![]() |
profesor w jednostce Wydział Hodowli i Biologii Zwierząt
|

prof. dr hab. inż.
Piotr Zapletal
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Środa, godz. 9:30-11:00 oraz terminy uzgodnione z poszczególnymi grupami
Koordynowane przedmioty
17/18Z - Higiena zwierząt rzeźnych i mięsa W.7s.HZRziM.SJ.WETXX
17/18Z - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.1s.OBR.SMN.HZOXY
17/18Z - Ocena i wykorzystanie mięsa ryb H.HBD.9610X.SI.HRBRX
17/18Z - Ocena i wykorzystanie mięsa ryb H.ZHB.OCEN9.SI.HZOHY
17/18Z - Ocena i wykorzystanie mięsa ryb H.HBD.IWMR9.SM.HZOHX
17/18Z - Ocena i wykorzystanie mięsa ryb H.ZHB.OCEN9.SM.HZOUY
17/18Z - Ocena i wyprawa skór zwierzęcych H.ZHB.WYPR9.SI.HZOHY
17/18Z - Ocena i wyprawa skór zwierzęcych H.ZHB.WYPR9.SM.HZOUY
17/18Z - Ocena i wyprawa skór zwierzęcych H.HBD.OWSZ9.SM.HZOHX
17/18Z - Produkcja, ocena i przetwórstwo mleka wysokiej jakości H.HBD.967XX.SI.HZOHX
17/18Z - Produkcja, ocena i przetwórstwo mleka wysokiej jakości H.ZHB.WYSO9.SI.HZOHY
17/18Z - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.HBD.SYST9.NI.HZONX
17/18Z - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.HBD.SZJZ9.SM.HZOHX
17/18Z - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.ZHB.SYST9.SM.HZOUY
17/18Z - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.ZHB.ZAPE9.SI.HZOHY
17/18Z - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego. H.HBD.SJPZ9.SI.HZOHX
17/18Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia zwierzęcego H.HDB.TPPZW.SI.HZOHX
17/18Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia zwierzęcego H.7s.TPZ.SI.HZOTY
17/18Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego H.HBD.TSIP7.NI.HZONX
17/18L - Higiena mleka W.8s.HM.SJ.WETXX
17/18L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.HBD.OPPZ1.SM.HZOUX
17/18L - Ocena i wykorzystanie mięsa ryb H.HBD.966XX.SI.HZOHX
17/18L - Ocena i wykorzystanie mięsa ryb H.HBD.IWMR9.SM.HZOHX
17/18L - Ocena i wykorzystanie mięsa ryb dla HK H.HBD.966XD.SI.HZOHX
17/18L - Ocena i wyprawa skór zwierzęcych H.HBD.OWSZ9.SM.HZOHX
17/18L - Ocena i wyprawa skór zwierzęcych H.HBD.OWSZ9.SI.HZOHX
17/18L - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.ZHB.ZAP9.NI.HZONY
17/18L - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.3s.SYST.SMN.HRBRY
17/18L - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.HBD.SYST9.NI.HZONX
17/18L - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.HBD.SZJZ9.SM.HZOHX
17/18L - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.3s.SYST.SM.HRBRY
17/18L - Towaroznawstwo produktów pochodzenia zwierzęcego H.4s.TOW9.NI.HRBXY
17/18L - Towaroznawstwo produktów pochodzenia zwierzęcego H.4s.TOW9.SI.HRBXY
17/18L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego oraz higiena mleka H.HBD.TSPHM.SI.HZOPX
18/19Z - Higiena zwierząt rzeźnych i mięsa W.7s.HZRziM.SJ.WETXX
18/19Z - Ocena i wykorzystanie mięsa ryb H.ZHB.OCEN9.SM.HZOUY
18/19Z - Ocena i wykorzystanie mięsa ryb H.ZHB.OCEN9.SI.HZOHY
18/19Z - Ocena i wyprawa skór zwierzęcych H.ZHB.WYPR9.SI.HZOHY
18/19Z - Ocena i wyprawa skór zwierzęcych H.ZHB.WYPR9.SM.HZOUY
18/19Z - Ocena jakości produktów pochodzenia zwierzęcego H.7s.OCE.SI.HZOBY
18/19Z - Produkcja, ocena i przetwórstwo mleka wysokiej jakości H.ZHB.WYSO9.SI.HZOHY
18/19Z - Produkcja, ocena i przetwórstwo mleka wysokiej jakości H.HBD.967XX.SI.HZOHX
18/19Z - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.ZHB.SYST9.SM.HZOUY
18/19Z - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.ZHB.ZAPE9.SI.HZOHY
18/19Z - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.HBD.SYST9.NI.HZONX
18/19Z - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego. H.HBD.SJPZ9.SI.HZOHX
18/19Z - Technologia przetwórstwa mięsa ryb H.5s.TEC.NI.HRBXY
18/19Z - Technologia przetwórstwa mięsa ryb H.5s.TEC.SI.HRBXY
18/19Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia zwierzęcego H.7s.TPZ.SI.HZOTY
18/19Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia zwierzęcego H.HBD.TPPZW.SI.HZOKX
18/19Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia zwierzęcego H.HDB.TPPZW.SI.HZOHX
18/19Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego H.HBD.TSIP7.NI.HZONX
18/19L - Higiena mleka W.8s.HM.SJ.WETXX
18/19L - Ocena i wykorzystanie mięsa ryb H.HBD.966XX.SI.HZOHX
18/19L - Ocena i wykorzystanie mięsa ryb dla HK H.HBD.966XD.SI.HZOHX
18/19L - Ocena i wyprawa skór zwierzęcych H.HBD.OWSZ9.SI.HZOHX
18/19L - Praktyka dyplomowa H.1s.PRA.SM.HZOUY
18/19L - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.HBD.SYST9.NI.HZONX
18/19L - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.ZHB.ZAP9.NI.HZONY
18/19L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego oraz higiena mleka H.HBD.TSPHM.SI.HZOPX
19/20Z - Ocena i wykorzystanie mięsa ryb H.ZHB.OCEN9.SM.HZOUY
19/20Z - Ocena i wykorzystanie mięsa ryb H.GHZ.OWMR9.SI.HZOHZ
19/20Z - Ocena i wyprawa skór zwierzęcych H.GHZ.OWSZ9.SI.HZOHZ
19/20Z - Ocena i wyprawa skór zwierzęcych H.ZHB.WYPR9.SM.HZOUY
19/20Z - Ocena jakości produktów pochodzenia zwierzęcego H.7s.OCE.SI.HZOBY
19/20Z - Produkcja, ocena i przetwórstwo mleka wysokiej jakości H.HBD.967XX.SI.HZOHX
19/20Z - Produkcja, ocena i przetwórstwo mleka wysokiej jakości H.GHZ.POPM9.SI.HZOHZ
19/20Z - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.GHZ.SZJ9.NI.HZONZ
19/20Z - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.HBD.SYST9.NI.HZONX
19/20Z - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.GHZ.SZJ9.SI.HZOHZ
19/20Z - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.ZHB.SYST9.SM.HZOUY
19/20Z - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego. H.HBD.SJPZ9.SI.HZOHX
19/20Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia zwierzęcego H.7s.TPZ.SI.HZOTY
19/20Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia zwierzęcego H.HBD.TPPZW.SI.HZOKX
19/20Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia zwierzęcego H.HDB.TPPZW.SI.HZOHX
19/20Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego H.HBD.TSIP7.NI.HZONX
19/20L - Higiena mleka W.8s.HM.SJ.WETXX
19/20L - Ocena i wykorzystanie mięsa ryb H.ZHB.OCEN9.SM.HZOUY
19/20L - Ocena i wykorzystanie mięsa ryb H.ZHB.OCEN9.SI.HZOHY
19/20L - Ocena i wyprawa skór zwierzęcych H.ZHB.WYPR9.SI.HZOHY
19/20L - Ocena i wyprawa skór zwierzęcych H.ZHB.WYPR9.SM.HZOUY
19/20L - Ocena jakości produktów pochodzenia zwierzęcego H.7s.OCE.NI.HZOBY
19/20L - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.ZHB.ZAP9.NI.HZONY
19/20L - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.ZHB.SYST9.SM.HZOUY
19/20L - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.HBD.SYST9.NI.HZONX
19/20L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego oraz higiena mleka H.6s.TPZ.SI.HZOPY
20/21Z - Ocena i wykorzystanie mięsa ryb H.GHZ.OWMR9.SM.HZOUZ
20/21Z - Ocena i wyprawa skór zwierzęcych H.GHZ.OWSZ9.SM.HZOUZ
20/21Z - Ocena jakości produktów pochodzenia zwierzęcego H.7s.OCE.SI.HZOBY
20/21Z - Produkcja, ocena i przetwórstwo mleka wysokiej jakości H.ZHB.WYSO9.SI.HZOHY
20/21Z - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.ZHB.ZAPE9.SI.HZOHY
20/21Z - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.GHZ.SZJ9.SM.HZOUZ
20/21Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia zwierzęcego H.7s.TPP.SI.HZOTY
20/21Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia zwierzęcego H.7s.TPZ.SI.HZOHY
20/21Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia zwierzęcego H.7s.TPZ.SI.HZOKY
20/21Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego H.7s.TOW.NI.HZONY
20/21L - Ocena i wyprawa skór zwierzęcych H.ZHB.WYPR9.SI.HZOHY
20/21L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego oraz higiena mleka H.6s.TPZ.SI.HZOPY
21/22Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia zwierzęcego H.7s.TOW.SI.HRBGY
22/23Z - Ocena jakości produktów pochodzenia zwierzęcego H.7s.OCE.NI.HZOBZ
22/23Z - Ocena jakości produktów pochodzenia zwierzęcego H.7s.OCE.SI.HZOBZ
22/23Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia zwierzęcego H.7s.TOW.NI.HZONZ
22/23Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia zwierzęcego H.7s.TPZ.SI.HZOKZ
22/23Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia zwierzęcego H.7s.TOW.SI.HRBGZ
22/23Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia zwierzęcego H.7s.TPZ.SI.HZOPZ
22/23Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia zwierzęcego H.7s.TPP.SI.HZOTZ
22/23Z - Towaroznawstwo produktów pochodzenia zwierzęcego H.7s.TPZ.SI.HZOHZ
23/24Z - Higiena mleka W.9s.HIG.SJ.WETXZ
Prowadzone przedmioty
10/11Z - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego. H.HBD.SJPZ9.SI.HZOHX:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.HBD.SZJZ9.SM.HZOHX:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego. H.HBD.SJPZ9.SI.HZOHX:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego. H.HBD.SJPZ9.SI.HZOHX:
Wykład (grupa 1)
13/14Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego H.HBD.TSPPZ.SI.HZOPX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.HBD.OPPZ1.SM.HZOIX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.HBD.OPPZ1.SM.HZOUX:
Wykład (grupa 1)
13/14L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.HBD.OPPZ1.SM.HZOZX:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.1s.OBR.SMN.HZOXY:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego H.HBD.TSIP7.NI.HZONX:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.1s.OBR.SM.HZOUZ:
Wykład (grupa 1)
19/20L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego oraz higiena mleka H.6s.TPZ.SI.HZOPY:
Wykład (grupa 1)
09/10Z - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego. H.HBD.SJPZ9.SI.HZOHX:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.HBD.OPZPP.SM.HZOHX:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego. H.HBD.SJPZ9.SI.HZOHX:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.HBD.SZJZ9.SM.HZOHX:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.HBD.OPPZ1.SM.HZOIX:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.HBD.OPPZ1.SM.HZOUX:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.HBD.OPPZ1.SM.HZOZX:
Wykład (grupa 1)
16/17L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego oraz higiena mleka H.HBD.TSPHM.SI.HZOPX:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Produkcja, ocena i przetwórstwo mleka wysokiej jakości H.HBD.967XX.SI.HZOHX:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego H.HBD.TSIP7.NI.HZONX:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.1s.OBR.SM.HZOUZ:
Wykład (grupa 1)
20/21L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego oraz higiena mleka H.6s.TPZ.SI.HZOPY:
Wykład (grupa 1)
16/17Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego H.HBD.TSIP7.NI.HZONX:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.HBD.OPPZ1.SM.HZOIX:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.HBD.OPPZ1.SM.HZOUX:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.HBD.OPPZ1.SM.HZOZX:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcegoi podstawy przetwórstwa H.HBD.OPPZW.SM.HZOIX:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.HBD.OPPZW.SM.HZOUX:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Obrót produktami pochodzenie zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.HBD.OPPZW.SM.HZOZX:
Wykład (grupa 1)
08/09L - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego. H.HBD.SJPZ9.SI.HZOHX:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego H.7s.TOW.NI.HZONY:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.1s.OBR.SM.HRBWY:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.1s.OBR.SM.HZOUY:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.1s.OBR.SM.HZOZY:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego oraz higiena mleka H.HBD.TSPHM.SI.HZOPX:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.2s.OBR.SMN.HZOXY:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.HBD.OPPZ1.SM.HZOIX:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.HBD.OPPZ1.SM.HZOZX:
Wykład (grupa 1)
15/16L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego oraz higiena mleka H.HBD.TSPHM.SI.HZOPX:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego. H.HBD.SJPZ9.SI.HZOHX:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Produkcja, ocena i przetwórstwo mleka wysokiej jakości H.HBD.967XX.SI.HZOHX:
Wykład (grupa 2)
14/15Z - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego. H.HBD.SJPZ9.SI.HZOHX:
Wykład (grupa 1)
14/15Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego H.HBD.TSPPZ.SI.HZOPX:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Produkcja, ocena i przetwórstwo mleka wysokiej jakości H.HBD.967XX.SI.HZOHX:
Wykład (grupa 2)
15/16Z - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego. H.HBD.SJPZ9.SI.HZOHX:
Wykład (grupa 1)
15/16Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego H.HBD.TSPPZ.SI.HZOPX:
Wykład (grupa 1)
19/20Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego H.HBD.TSIP7.NI.HZONX:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.HBD.OPPZ1.SM.HZOIX:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.HBD.OPPZ1.SM.HZOUX:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.HBD.OPPZ1.SM.HZOZX:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.1s.OBR.SM.HZOIY:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.1s.OBR.SM.HZOUY:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.1s.OBR.SM.HZOZY:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego H.3s.SYST.SM.HRBRY:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.HBD.OPPZ1.SM.HZOUX:
Wykład (grupa 1)
17/18L - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego oraz higiena mleka H.HBD.TSPHM.SI.HZOPX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.2s.OBR.SMN.HZOXY:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.HBD.OPPZ1.SM.HZOIX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.HBD.OPPZ1.SM.HZOUX:
Wykład (grupa 1)
14/15L - Obrót produktami pochodzenia zwierzęcego i podstawy przetwórstwa H.HBD.OPPZ1.SM.HZOZX:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Systemy zapewnienia jakości w przetwórstwie surowców pochodzenia zwierzęcego. H.HBD.SJPZ9.SI.HZOHX:
Wykład (grupa 1)
12/13Z - Towaroznawstwo surowców i produktów pochodzenia zwierzęcego H.HBD.TSPPZ.SI.HZOPX:
Wykład (grupa 1)