asystent w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
dr
Olga Sularz
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Prowadzone przedmioty
19/20Z - Elektyw kierunkowy 2 (z zakresu dietetyki): Hodowle komórkowe w badaniach dietetycznych T.F3.2EK2.NM.TTDDY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Elektyw 1 (z zakresu jakości i bezpieczeństwa żywności): Hodowle komórkowe w badaniach żywieniowych T.F3.1ELb.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21L - Elektyw 8: Toksykologia żywności T.F6.8EL1.SI.TTZOX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.1s.DSAD.NM.TTDXZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
21/22Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych B T.2s.DSAD.SM.TTZBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)