współpracownik w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
Piotr Bigaj
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
17/18L - Elektyw humanistyczny 2: Projektowanie graficzne i komunikacja wizualna T.F2.HU22.SI.TBSBY.T
20/21Z - Elektyw humanistyczny 2: Projektowanie graficzne i komunikacja wizualna T.F3.HU21.SI.TBSBZ.T
21/22Z - Elektyw humanistyczny 2: Projektowanie graficzne i komunikacja wizualna T.F3.HU21.SI.TBSBZ.T
22/23Z - Elektyw humanistyczny 2: Projektowanie graficzne i komunikacja wizualna T.F3.HU21.SI.TBSBZ.T
24/25Z - Elektyw humanistyczny: Projektowanie graficzne i komunikacja wizualna T.F1.HU15.SI.TBSBZ.T
Prowadzone przedmioty
17/18L - Elektyw humanistyczny 2: Projektowanie graficzne i komunikacja wizualna T.F2.HU22.SI.TBSBY.T:
Wykład (grupa 1)
18/19L - Elektyw humanistyczny 2: Projektowanie graficzne i komunikacja wizualna T.F2.HU22.SI.TBSBY.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw humanistyczny 2: Projektowanie graficzne i komunikacja wizualna T.F3.HU21.SI.TBSBZ.T:
Wykład (grupa 1)
21/22Z - Elektyw humanistyczny 2: Projektowanie graficzne i komunikacja wizualna T.F3.HU21.SI.TBSBZ.T:
Wykład (grupa 1)