![]() |
aktywny pracownik nieetatowy
|

dr inż.
Mirosław Pysz
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
08/09Z - Obsługa konsumenta R.9Z7.A290.SI.RROAT
09/10Z - Obsługa konsumenta R.9Z7.A290.SI.RROAT
10/11Z - Biologiczne podstawy zdrowia i racjonalnego żywienia O.WEO.ZDRO1.SI.OOGZX
10/11Z - Obsługa konsumenta R.9Z7.A290.SI.RROAT
10/11Z - Polityka wyżywienia ludności T.ZCZ.PWYZL.SM.TTZXX
10/11L - Obsługa konsumenta R.6s.OKO.SI.RROXX.T
10/11L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYCZ.SI.TTZBX
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Bromatologia T.ZCZ.TSP01.SM.TTZCH
11/12Z - Biologiczne podstawy zdrowia i racjonalnego żywienia O.WEO.ZDRO1.SI.OOGZX
11/12Z - Bromatologia T.ZCZ.BROMA.SI.TTWTX
11/12Z - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYWC.SI.TTZTX
11/12Z - Polityka wyżywienia ludności T.ZCZ.PWYZL.SM.TTZXX
11/12Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.ZCZ.PPDIN.SI.TTZXX
11/12L - Obsługa konsumenta R.6s.OKO.SI.RROXX.T
11/12L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZCZL.NI.TTZXX
11/12L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYCA.SI.TTZCX
11/12L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYCZ.SI.TTZBX
11/12L - Przygotowanie pracy magisterskiej T.ZCZ.PRAC3.SM.TTZCD
11/12L - Przygotowanie pracy magisterskiej T.ZCZ.PRAC3.SM.TTZCH
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Bromatologia T.ZCZ.TSP01.SM.TTZCH
12/13Z - Bromatologia T.ZCZ.BROMA.SI.TTWTX
12/13Z - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYWC.SI.TTZTX
12/13L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZCZL.NI.TTZXX
12/13L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZCZL.SI.TTZCX
12/13L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYCZ.SI.TTZBX
13/14Z - Bromatologia T.ZCZ.BROMA.SI.TTWTX
13/14Z - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PDZC1.SI.TTDXX
13/14Z - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PDZYC.SI.TTZDX
13/14Z - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYWT.SI.TTZTX
13/14Z - Polityka wyżywienia ludności T.ZCZ.PWYZL.SM.TTZXX
13/14L - Obsługa konsumenta R.6s.OKO.SI.RROXX.T
13/14L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PDZC2.SI.TTDXX
13/14L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZCZL.NI.TTZXX
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Bromatologia T.ZCZ.TSP01.SM.TTZCH
14/15Z - Bromatologia T.ZCZ.BROMA.SI.TTWTX
14/15Z - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PDZC1.SI.TTDXX
14/15Z - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYWT.SI.TTZTX
14/15Z - Polityka wyżywienia ludności T.ZCZ.PWYZL.SM.TTZXX
14/15L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZCZL.NI.TTZXX
14/15L - Polityka wyżywienia ludności T.ZCZ.PWYZL.NM.TTZXX
14/15L - Technologia specjalizacyjna I: Bromatologia T.ZCZ.TSP01.SM.TTZCH
15/16Z - Polityka wyżywienia ludności T.ZCZ.PWYZL.SM.TTZXX
15/16L - Polityka wyżywienia ludności T.2s.POWL.NM.TTZXX.T
16/17Z - Polityka wyżywienia ludności T.2s.POWL.SM.TTZXX.T
16/17Z - Przedmiot realizowany na innym kierunku studiów: Polityka wyżywienia ludności T.2s.POWL.SM.TTDDX.T
16/17L - Polityka wyżywienia ludności T.2s.POWL.NM.TTZXX.T
17/18Z - Planowanie i ocena żywienia T.1s.PIOZ.SP.TZCDY.T
17/18Z - Polityka wyżywienia ludności T.2s.POWL.SM.TTZXX.T
17/18Z - Przedmiot realizowany na innym kierunku studiów: Polityka wyżywienia ludności T.2s.POWL.SM.TTDDX.T
17/18L - Bromatologia T.2s.BROM.SP.TZCDY.T
18/19Z - Obsługa konsumenta T.3s.OBKO.SP.TZCDY.T
Prowadzone przedmioty
08/09L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYCA.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10Z - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYWT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYCA.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
09/10L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYCZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11Z - Biologiczne podstawy zdrowia i racjonalnego żywienia O.WEO.ZDRO1.SI.OOGZX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
10/11Z - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYWT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
10/11Z - Żywienie człowieka i podstawy gastronomii R.7s.ZCZ.SI.RROTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYCA.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
10/11L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYCZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Wykład (grupa 1)
10/11L - Przygotowanie pracy magisterskiej T.DZT.PRACM.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
11/12Z - Biologiczne podstawy zdrowia i racjonalnego żywienia O.WEO.ZDRO1.SI.OOGZX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Wykład (grupa 1)
11/12Z - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYWC.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9)
11/12L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZCZL.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYCA.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Wykład (grupa 1)
11/12L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYCZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13Z - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYWC.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
12/13L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZCZL.NI.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Wykład (grupa 1)
12/13L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZCZL.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
12/13L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYCZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14Z - Elektyw 8: Żywienie człowieka z elementami bromatologii T.ZCZ.09L82.SI.TTZIX:
Ćwiczenia (grupa 1)
13/14Z - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PDZYC.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14Z - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYWT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
13/14L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZCZL.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
13/14L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYCZ.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14L - Praktyka I T.DTZ.PRAKT.SI.TTDXX:
Praktyka (grupa 1), Praktyka (grupa 2), Praktyka (grupa 3), Praktyka (grupa 4)
14/15Z - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYWT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
14/15Z - Żywienie człowieka i podstawy gastronomii R.7s.ZCZ.SI.RROTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
14/15L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZCZL.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZYWT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16L - Podstawy żywienia człowieka T.ZCZ.PZCZL.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.ZCZ.SDIPM.SM.TTZCD:
Seminarium (grupa 1), Seminarium (grupa 2)
16/17Z - Podstawy żywienia człowieka T.3s.PZCZ.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
16/17Z - Przedmiot realizowany na innym kierunku studiów: Polityka wyżywienia ludności T.2s.POWL.SM.TTDDX.T:
Wykład (grupa 1)
17/18Z - Przedmiot realizowany na innym kierunku studiów: Polityka wyżywienia ludności T.2s.POWL.SM.TTDDX.T:
Wykład (grupa 1)
18/19Z - Obsługa konsumenta T.3s.OBKO.SP.TZCDY.T:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Seminarium (grupa 1), Wykład (grupa 1)