aktywny pracownik nieetatowy
|
prof. dr hab. inż.
Krystyna Palka
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
08/09Z - Konwersatorium dyplomowe T.PPZ.K02XL.NM.TTZTL
08/09Z - Pracownia magisterska T.PPZ.P02XL.NM.TTZTL
08/09L - Elektyw IV: Jakość i bezpieczeństwo mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.9K02M.SI.TTZBX
08/09L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu ludzi T.PPZ.9K02M.SI.TTZCX
08/09L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K01M.SI.TTZBX
08/09L - Elektyw IV: Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K01M.SI.TTZCX
08/09L - Technologia przetwórstwa mięsa T.PPZ.TMIES.NI.TTZTX
08/09L - Wybrane zagadnienia specjalizacyjne T.PPZ.WZS1M.NM.TTZTM
09/10Z - Elektyw IV: Jakość i bezpieczeństwo mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.9K02M.SI.TTZBX
09/10Z - Konwersatorium dyplomowe T.PPZ.K02XM.NM.TTZTM
09/10Z - Pracownia magisterska T.PPZ.P02XM.NM.TTZTM
09/10Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.PPZ.PPDIN.SI.TTZXX
09/10Z - Seminarium T.PPZ.S02XM.NM.TTZTM
09/10L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu ludzi T.PPZ.9K02M.SI.TTZCX
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTM
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Wybrane zagadnienia w przetwórstwie mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTS
10/11Z - Elektyw IV: Jakość i bezpieczeństwo mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.9K02M.SI.TTZBX
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny III: Ryby i owoce morza T.PPZ.09E32.SM.TTZTM
10/11Z - Elektyw specjalizacyjny III: Ryby i owoce morza T.PPZ.09E32.SM.TTZTS
10/11Z - Technologia specjalizacyjna III: Wybrane zagadnienia z przetwórstwa drobiu, jaj i ryb T.PPZ.TSP03.SM.TTZTS
10/11L - Elektyw specjalizacyjny II: Higiena mięsa i przetworów mięsnych T.PPZ.09E22.SM.TTZTM
10/11L - Konwersatorium T.PPZ.KON01.SM.TTZTM
10/11L - Seminarium T.PPZ.S01XM.SI.TTZTM
10/11L - Wybrane zagadnienia specjalizacyjne T.PPZ.WZS1M.NM.TTZTM
11/12Z - Elektyw IV: Jakość i bezpieczeństwo mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.9K02M.SI.TTZBX
11/12Z - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.MBEK1.NM.TTZTM
11/12Z - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.PRO02.NM.TTZTM
11/12Z - Przygotowanie pracy dyplomowej T.PPZ.PPDIN.SI.TTZXX
11/12Z - Seminarium T.PPZ.S02XM.NM.TTZTM
11/12Z - Seminarium T.PPZ.SEM02.SM.TTZTM
11/12Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.PPZ.TSP03.SM.TTZTM
11/12L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu ludzi T.PPZ.9K02M.SI.TTZCX
11/12L - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.MBEK2.NM.TTZTM
11/12L - Metody badań eksperymentalnych T.PPZ.PRO03.NM.TTZTM
11/12L - Przygotowanie pracy magisterskiej T.PPZ.PRAC3.SM.TTZTM
11/12L - Seminarium II T.PPZ.SEM02.NM.TTZTM
12/13L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.PPZ.09EK4.SI.TTZDX
12/13L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu ludzi T.PPZ.9K02M.SI.TTZCX
12/13L - Praktyka dyplomowa T.DZT.PRAKT.NM.TTZXX
13/14L - Praktyka dyplomowa T.DZT.PRAKT.NM.TTZXX
14/15L - Praktyka dyplomowa T.DZT.PRAKT.NM.TTZXX
Prowadzone przedmioty
08/09L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu ludzi T.PPZ.9K02M.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10Z - Elektyw IV: Jakość i bezpieczeństwo mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.9K02M.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu ludzi T.PPZ.9K02M.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Wybrane zagadnienia w przetwórstwie mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTS:
Wykład (grupa 1)
10/11Z - Elektyw IV: Jakość i bezpieczeństwo mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.9K02M.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu ludzi T.PPZ.9K02M.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny II: Higiena mięsa i przetworów mięsnych T.PPZ.09E22.SM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Elektyw IV: Jakość i bezpieczeństwo mięsa i produktów mięsnych T.PPZ.9K02M.SI.TTZBX:
Wykład (grupa 1)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.PPZ.TSP03.SM.TTZTM:
Wykład (grupa 1)
11/12L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu ludzi T.PPZ.9K02M.SI.TTZCX:
Wykład (grupa 1)
12/13L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu człowieka T.PPZ.09EK4.SI.TTZDX:
Wykład (grupa 1)