aktywny pracownik nieetatowy
|
Olga Hrabia
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Prowadzone przedmioty
18/19Z - Procesy i urządzenia działu warzelni T.1s.PUDW.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Elektyw specjalizacyjny II: Absorpcyjna spektrometria atomowa w analizie żywności T.F3.ES22.SM.TTZTF.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Procesy i urządzenia działu warzelni T.2s.PUDW.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Procesy inwestycyjne, organizacja pracy i kontrola jakości w browarze T.2s.PIOG.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
18/19L - Technologie przemysłów fermentacyjnych B.6s.TPF.SI.BBTSX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
19/20Z - Elektyw V: Podstawy produkcji napojów alkoholowych T.F5.EL51.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
19/20Z - Moduł kierunkowy 5: Analiza jakości surowców, półproduktów i produktów browarniczych T.F5.MK52.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Moduł kierunkowy 5: Technologia rozlewu i pakowania piwa T.F5.MK51.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Moduł kierunkowy 6: Higiena w browarze T.F5.MK62.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Procesy i urządzenia działu warzelni T.1s.PUDW.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20Z - Technologia słodownicza i urządzenia przemysłu słodowniczego T.1s.TSIU.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Moduł kierunkowy 3: Projektowanie nowych produktów piwowarskich T.F6.MK31.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Obliczenia technologiczne i podstawy automatyki w browarnictwie T.2s.OBLT.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Procesy inwestycyjne, organizacja pracy i kontrola jakości w browarze T.2s.PIOG.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Technologia słodownicza i urządzenia przemysłu słodowniczego T.2s.TSIU.SP.TPIWY.T:
Wykład (grupa 1)
20/21Z - Elektyw V: Technologia przemysłów fermentacyjnych T.F5.EL52.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
20/21Z - Moduł kierunkowy 4: Praktyczne aspekty produkcji piwa T.F7.MK41.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Moduł kierunkowy 5: Analiza jakości surowców, półproduktów i produktów browarniczych T.F5.MK52.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21Z - Moduł kierunkowy 6: Higiena w browarze T.F5.MK62.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Analiza jakości surowców, półproduktów i produktów browarniczych T.4s.AJPB.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Moduł kierunkowy 3: Projektowanie nowych produktów piwowarskich T.F6.MK31.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Moduł kierunkowy 5: Stabilizacja piwa T.F6.MK51.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
20/21L - Praktyczne aspekty funkcjonowania browaru i kontrola jakości T.2s.PAFB.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21L - Procesy i urządzenia działu warzelni T.2s.PUDW.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21L - Surowce browarnicze T.2s.SUBR.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
20/21L - Technologia specjalizacyjna II N: Technologia słodu i piwa T.1s.TSP2.SM.TTZNZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
21/22Z - Higiena w browarze T.5s.HIWB.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Moduł kierunkowy 4: Praktyczne aspekty produkcji piwa T.F7.MK41.SI.TBSBY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Procesy i urządzenia działu warzelni T.1s.PUDW.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22Z - Surowce browarnicze T.1s.SUBR.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Analiza jakości surowców, półproduktów i produktów browarniczych T.4s.AJPB.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Praktyczne aspekty funkcjonowania browaru i kontrola jakości T.2s.PAFB.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
21/22L - Procesy i urządzenia działu warzelni T.2s.PUDW.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Fermentacja, dojrzewanie i stabilizacja piwa T.1s.FDSP.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Procesy i urządzenia działu warzelni T.1s.PUDW.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
22/23Z - Surowce browarnicze T.1s.SUBR.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)