aktywny pracownik nieetatowy
|
dr inż.
Krzysztof Krzysztoforski
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
11/12Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.PPZ.TSP03.SM.TTZTM
Prowadzone przedmioty
07/08Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
07/08Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
07/08L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
08/09Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZB.SI.TTZBX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
08/09Z - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZC.SI.TTZCX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
08/09L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
08/09L - Doświadczalnictwo i techniki obliczeniowe T.PPZ.DTO1M.NM.TTZTM:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
09/10Z - Elektyw specjalizacyjny II - Tradycyjny wyrób wędlin T.PPZ.9S10M.NM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10Z - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo T.PPZ.TS1MZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia audytoryjne (grupa 1)
09/10L - Doświadczalnictwo i analiza danych T.PPZ.DOSAD.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.PPZ.TSP01.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Technologia przetwarzania surowców rzeźnych T.PPZ.82TSZ.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
09/10L - Technologia specjalizacyjna II: Wybrane zagadnienia w przetwórstwie mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTS:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11Z - Elektyw IV: Towaroznawstwo produktów mięsnych T.PPZ.09E01.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
10/11L - Elektyw IV: Mięso i produkty mięsne w żywieniu ludzi T.PPZ.9K02M.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
10/11L - Elektyw specjalizacyjny I - Tradycyjny wyrób wędlin T.PPZ.9S09M.NM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.PPZ.TSP01.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
10/11L - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.TSP02.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Biologiczne podstawy produkcji zwierzęcej T.PPZ.BPPZD.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny II - Mięsa niedoceniane i dziczyzna T.PPZ.9S14M.NM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Elektyw specjalizacyjny III: Ryby i owoce morza T.PPZ.09E32.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna I: Mięsoznawstwo i rynek mięsa T.PPZ.TSP11.NM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna II: Biologiczne podstawy technologii mięsa T.PPZ.TSP21.NM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12Z - Technologia specjalizacyjna III: Przetwarzanie surowców rzeźnych T.PPZ.TSP03.SM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
11/12L - Biologiczne Podstawy Produkcji Zwierzęcej T.PPZ.BPPZT.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 9), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 10)
11/12L - Elektyw IV - Przetwórstwo mięsa T.PPZ.9K02M.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
11/12L - Elektyw specjalizacyjny I: Domowy wyrób wędlin T.PPZ.09E11.NM.TTZTM:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)