aktywny pracownik nieetatowy
|
mgr
Aleksandra Skrzypczak
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Terminy konsultacji dla studentów
Poniedziałek 14-16
Zainteresowania
Technologia żywności, żywność prozdrowotna i funkcjonalna, biotechnologia.
Prowadzone przedmioty
12/13Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
12/13Z - Technologia specjalizacyjna I: Żywność naturalna i organiczna T.SPO.TSP11.NM.TTZTP:
Ćwiczenia (grupa 1)
12/13L - Elektyw VI: Przetwórstwo owocowo-warzywne - technologie i produkty T.SPO.9POW6.SI.TTZBX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
12/13L - Elektyw VI: Surowce i technologie stosowane w przetwórstwie owoców i warzyw T.SPO.9POW1.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
13/14Z - Elektyw VI- Surowce i technologie w przetwórstwie owocowo-warzywnym T.SPO.9POW1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7)
13/14Z - Technologia specjalizacyjna I: Żywność naturalna i organiczna T.SPO.TSP11.NM.TTZTP:
Ćwiczenia (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Żywność naturalna i organiczna T.SPO.TSP01.SM.TTZTP:
Ćwiczenia (grupa 1)