starszy technik w jednostce Wydział Technologii Żywności
|
mgr inż.
Kacper Kaczmarczyk
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Prowadzone przedmioty
12/13Z - Technologia informacyjna T.IAP.TEINF.SI.TTWTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
15/16L - Technologia specjalizacyjna II: Właściwości fizykochemiczne surowców i produktów spożywczych T.1s.TSP2.SM.TTZTI.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
16/17Z - Inżynieria procesowa T.IAP.INPR1.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
16/17L - Technologia specjalizacyjna II: Właściwości fizykochemiczne surowców i produktów spożywczych T.1s.TSP2.SM.TTZTI.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Inżynieria procesowa T.5s.INPR.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18Z - Inżynieria procesowa T.5s.INPR.SI.TTZIX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Technologia specjalizacyjna II: Właściwości fizykochemiczne surowców i produktów spożywczych T.1s.TSP2.SM.TTZTI.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Procesy i urządzenia działu warzelni T.2s.PUDW.SP.TPIWY.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
19/20L - Technologia specjalizacyjna II G: Właściwości mechaniczne i teksturalne surowców i produktów spożywczych T.1s.TSP2.SM.TTZGZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
20/21Z - Elektyw 11: Podstawy fizykochemii żywności T.F3.E112.SI.TBSBZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)