aktywny pracownik nieetatowy
|
mgr inż.
Paulina Korpak
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Prowadzone przedmioty
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
17/18L - Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych T.F6.EL22.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
18/19L - Elektyw 2: Kształtowanie jakości produktów spożywczych T.F4.2EL2.SI.TTZCX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
18/19L - Elektyw II: Technologia przetwórstwa zbóż T.F6.EL21.SI.TTDDX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
19/20Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TJBJW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20Z - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych T.2s.DSAD.SM.TTZTW.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
19/20L - Doświadczalnictwo i statystyczna analiza danych F T.2s.DSAD.NM.TTZFZ.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)