aktywny pracownik nieetatowy
|
dr inż.
Krystyna Pogoń
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Koordynowane przedmioty
16/17L - Elektyw specjalizacyjny II: Technologia przetwarzania grzybów jadalnych T.F3.ES23.SM.TTZTO.T
Prowadzone przedmioty
11/12Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 7), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 8)
12/13Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
13/14L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6), Ćwiczenia (grupa 7)
13/14L - Technologia specjalizacyjna I: Żywność naturalna i organiczna T.SPO.TSP01.SM.TTZTP:
Ćwiczenia (grupa 1)
13/14L - Technologia specjalizacyjna II: Żywność wzbogacona i suplementy diety T.SPO.TSP02.SM.TTZTP:
Ćwiczenia (grupa 1), Wykład (grupa 1)
13/14L - Towaroznawstwo produktów spożywczych: Towaroznawstwo dietetycznych środków spożywczych T.SPO.09T07.SI.TTWTX:
Ćwiczenia (grupa 1)
14/15Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 6)
14/15Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.SPO.09EL5.SM.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 4), Ćwiczenia (grupa 5)
14/15Z - Elektyw specjalizacyjny III: Technologia przetwarzania grzybów jadalnych T.SPO.09E31.SM.TTZTO:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
14/15L - Projektowanie technologiczne T.SPO.PROJ1.SI.TTZTX:
Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 5), Ćwiczenia (grupa 6)
15/16Z - Elektyw VI-Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.SPO.9POW2.SI.TTZTX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3)
15/16Z - Elektyw kierunkowy I: Żywność prozdrowotna T.SPO.09EL5.SM.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
15/16Z - Projektowanie procesów technologicznych T.SPO.PPTEH.SI.TTZIX:
Ćwiczenia projektowe (grupa 2)
15/16Z - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.NM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
15/16L - Seminarium dyplomowe i praca magisterska T.SPO.SDIPM.SM.TTZTO:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
16/17L - Elektyw specjalizacyjny II: Technologia przetwarzania grzybów jadalnych T.F3.ES23.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Wykład (grupa 1)
16/17L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)
17/18Z - Elektyw VI: Przetwórstwo owoców, warzyw i grzybów T.F5.EL61.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4)
17/18Z - Seminarium dyplomowe i praca inżynierska T.SPO.SDIPI.SI.TTZXX:
Seminarium (grupa 2), Seminarium (grupa 3)
17/18L - Elektyw VI: Technologiczne podstawy przetwórstwa owoców i warzyw T.F6.EL61.NI.TTZTX.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
17/18L - Projektowanie technologiczne T.6s.PRTE.SI.TTZTX.T:
Ćwiczenia projektowe (grupa 5), Ćwiczenia projektowe (grupa 6), Ćwiczenia projektowe (grupa 7), Ćwiczenia projektowe (grupa 8)
17/18L - Technologia specjalizacyjna I: Surowce i materiały pomocnicze w przetwórstwie owoców i warzyw T.1s.TSP1.SM.TTZTO.T:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1)