aktywny pracownik nieetatowy
|
mgr inż.
Agnieszka Siembida
Zaloguj się, aby zobaczyć więcej.
Podstawowe informacje o użytkowniku
Prowadzone przedmioty
11/12Z - Elektyw 3: Higiena żywienia i żywności T.ZCZ.09K03.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
11/12Z - Elektyw IX: Podstawy technologii gastronomicznej z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.PTGAS.SI.TTZCX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 3), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 4), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 5)
11/12L - Elektyw kierunkowy IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.9TGOK.NI.TTZXX:
Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 1), Ćwiczenia laboratoryjne (grupa 2)
11/12L - Technologia specjalizacyjna I: Higiena produkcji potraw dietetycznych T.MAZ.TSP01.SM.TTZCG:
Ćwiczenia (grupa 1)
12/13L - Elektyw kierunkowy IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.9TGOK.NI.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
12/13L - Wyposażenie technologiczne z elementami techniki T.MAZ.WYPTE.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 3), Ćwiczenia (grupa 4)
13/14L - Elektyw kierunkowy IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi konsumenta T.MAZ.9TGOK.NI.TTZXX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2)
13/14L - Wyposażenie technologiczne z elementami techniki T.MAZ.WYPTE.SI.TTZCX:
Ćwiczenia (grupa 1), Ćwiczenia (grupa 2), Ćwiczenia (grupa 3)
13/14L - Zasady i organizacja żywienia zbiorowego zamkniętego T.ZCZ.ZOZBZ.SI.TTZDX:
Ćwiczenia (grupa 1)