Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć odbywających się w sali 1.73 (2024-03-04 - 2024-03-10) Wydział Technologii Żywności (TZ)

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

2024-03-04 - 2024-03-10
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątekSobotaNiedziela
7:00
8:008:00, CWL gr.1
Analiza i ocena jakości żywności - Izabela Przetaczek-Rożnowska
9:00
10:00
11:00
11:15, CWL gr.2
Analiza i ocena jakości żywności - Izabela Przetaczek-Rożnowska, Paulina Pająk
11:30, CWL gr.2
Analiza i ocena jakości żywności - Joanna Sobolewska-Zielińska
12:00
13:00
13:45, CWL gr.1
Analiza i ocena jakości żywności - Izabela Przetaczek-Rożnowska, Paulina Pająk
14:00
15:0015:00, CWL gr.1
Analiza i ocena jakości żywności - Joanna Sobolewska-Zielińska
16:00
16:30, CWL gr.1
Analiza i ocena jakości żywności - Paulina Pająk
16:45, CWL gr.3
Analiza i ocena jakości żywności - Jacek Rożnowski, Izabela Przetaczek-Rożnowska
17:0017:00, CWL gr.1
Chemia żywności - Robert Socha
18:00
19:00
20:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-7 (2024-02-19)