| Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek |
---|
7:00 | | | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|
8:00 | 8:00, WYK gr.1 Elektyw IV: Podstawy produkcji przetworów mięsnych - Marzena Zając | | | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|
9:00 | | | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|
10:00 | | | | | |
|
|
| | | | |
|
|
10:30, WYK gr.1 Elektyw ogólny 1: Produkcja soków, nektarów i napojów z owoców i warzyw - Anna Korus, Jacek Słupski | | | 10:30, WYK gr.1 Optional course (main field) III: The basics of industrial enzymology - Krzysztof Żyła | | | |
|
|
| | | | |
|
|
11:00 | | | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|
12:00 | | | | | |
|
|
| 12:15, WYK gr.1 Elektyw specjalizacyjny 2 E: Metody wzbogacania żywności w witaminy - Robert Duliński | | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | 12:45, WYK gr.1 Molekularne mechanizmy powstawania nowotworów - Urszula Błaszczyk | Wydz. Biot. | | | |
|
|
13:00 | 13:00, WYK gr.1 Chmiel i produkty chmielarskie - Aleksander Poreda | | | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|
14:00 | | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| 14:45, SEM gr.1 Specialization Seminar 1 Z - Sławomir Pietrzyk | | | | |
|
|
15:00 | | | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|
16:00 | | | | | |
|
|
| | 16:15, WYK gr.1 Biotechnologiczne aspekty produkcji słodu i piwa - Aleksander Poreda | Wydz. Biot. | | | |
|
|
16:30, WYK gr.1 Elektyw 7: Style piwne - Dorota Chrapek | | | | | |
|
|
| | | | |
|
|
17:00 | | | | | |
|
|
| 17:15, WYK gr.1 Fundamentals of entrepreneurship - Marcin Kopyra | | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
18:00 | | | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|
19:00 | | | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|