Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć odbywających się w sali 1.7 (2024-03-25 - 2024-03-31) Wydział Technologii Żywności (TZ)

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

2024-03-25 - 2024-03-31
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:008:00, WYK gr.1
Elektyw IV: Podstawy produkcji przetworów mięsnych - Marzena Zając
9:00
10:00
10:30, WYK gr.1
Elektyw ogólny 1: Produkcja soków, nektarów i napojów z owoców i warzyw - Anna Korus, Jacek Słupski
10:30, WYK gr.1
Optional course (main field) III: The basics of industrial enzymology - Krzysztof Żyła
11:00
12:00
12:15, WYK gr.1
Elektyw specjalizacyjny 2 E: Metody wzbogacania żywności w witaminy - Robert Duliński
12:45, WYK gr.1
Molekularne mechanizmy powstawania nowotworów - Urszula Błaszczyk
Wydz. Biot.
13:0013:00, WYK gr.1
Chmiel i produkty chmielarskie - Aleksander Poreda
14:00
14:45, SEM gr.1
Specialization Seminar 1 Z - Sławomir Pietrzyk
15:00
16:00
16:15, WYK gr.1
Biotechnologiczne aspekty produkcji słodu i piwa - Aleksander Poreda
Wydz. Biot.
16:30, WYK gr.1
Elektyw 7: Style piwne - Dorota Chrapek
17:00
17:15, WYK gr.1
Fundamentals of entrepreneurship - Marcin Kopyra
18:00
19:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)