| Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek |
---|
7:00 | | | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|
8:00 | | 8:00, WYK gr.1 Matematyka z elementami statystyki 2 - Joanna Kopcińska | | 8:00, WYK gr.1 Genetyka - Renata Kostogrys | | | |
|
|
| | | | |
|
|
8:30, WYK gr.1 Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych - Jarosław Korus, Dorota Litwinek | | | | | |
|
|
| | | | |
|
|
9:00 | | | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| 9:45, WYK gr.1 Fizyka - Mateusz Suchanek | | | | |
|
|
10:00 | | | | | |
|
|
10:15, WYK gr.1 Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi klienta - Radosława Skoczeń-Słupska, Tomasz Dera | | | | | |
|
|
| | 10:30, WYK gr.1 Podstawy żywienia człowieka II - Teresa Leszczyńska | | | |
|
|
| | | | |
|
|
11:00 | | | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| 11:30, WYK gr.1 Fizyka - Mateusz Suchanek | | | | |
|
|
| | | | |
|
|
12:00 | | | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|
13:00 | | | | | |
|
|
| 13:15, WYK gr.1 Chemia organiczna - Paweł Szlachcic | | 13:15, WYK gr.1 Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego - Krzysztof Żyła | | | |
|
|
13:30, WYK gr.1 Elektyw humanistyczny 2: Savoir - vivre w życiu codziennym i zawodowym - Katarzyna Petka-Poniatowska | | | | | |
|
|
| | | | |
|
|
14:00 | | | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|
15:00 | | | | | |
|
|
Spotkanie ze studentami J.D. | | | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | 15:45, WYK gr.1 Podstawy przedsiębiorczości - Marcin Kopyra | | | |
|
|
16:00 | | | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | Wydz. Biot. | | |
|
|
16:45, WYK gr.1 Wyposażenie techniczne w produkcji żywności - Daniel Żmudziński | | | | | |
|
|
17:00 | | | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|
18:00 | | | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|
| | | | |
|
|