Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć odbywających się w sali Wykładowa I (2024-03-25 - 2024-03-31) Wydział Technologii Żywności (TZ)

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

2024-03-25 - 2024-03-31
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:008:00, WYK gr.1
Matematyka z elementami statystyki 2 - Joanna Kopcińska
8:00, WYK gr.1
Genetyka - Renata Kostogrys
8:30, WYK gr.1
Elektyw II: Technologia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych - Jarosław Korus, Dorota Litwinek
9:00
9:45, WYK gr.1
Fizyka - Mateusz Suchanek
10:00
10:15, WYK gr.1
Elektyw IX: Technologia gastronomiczna z elementami obsługi klienta - Radosława Skoczeń-Słupska, Tomasz Dera
10:30, WYK gr.1
Podstawy żywienia człowieka II - Teresa Leszczyńska
11:00
11:30, WYK gr.1
Fizyka - Mateusz Suchanek
12:00
13:00
13:15, WYK gr.1
Chemia organiczna - Paweł Szlachcic
13:15, WYK gr.1
Elektyw kierunkowy III: Wybrane zagadnienia z enzymologii w przetwórstwie surowców pochodzenia roślinnego i zwierzęcego - Krzysztof Żyła
13:30, WYK gr.1
Elektyw humanistyczny 2: Savoir - vivre w życiu codziennym i zawodowym - Katarzyna Petka-Poniatowska
14:00
15:00
Spotkanie ze studentami J.D.
15:45, WYK gr.1
Podstawy przedsiębiorczości - Marcin Kopyra
16:00
Wydz. Biot.
16:45, WYK gr.1
Wyposażenie techniczne w produkcji żywności - Daniel Żmudziński
17:00
18:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.3.0 (2024-03-22)