Uniwersytet Rolniczy im. Hugona Kołłątaja w Krakowie - Centralny System Uwierzytelniania
Strona główna

Plan zajęć odbywających się w sali 0.129 (2024-02-26 - 2024-03-03) Wydział Technologii Żywności (TZ)

Ustawienia planu

Możesz zmienić domyślne ustawienia w preferencjach. Wyświetlaj na planie:
Format:
Schemat kolorów:
Dodatkowe opcje drukowania:
Pokaż plan w formacie:
Okres planu zajęć

Po kliknięciu kafelka danej grupy zajęciowej wyświetli się okno ze szczegółowymi informacjami. Pod niektórymi z nich kryją się linki prowadzące m.in. do strony grupy zajęciowej, strony prowadzącego/koordynatora (czy informacji dotyczących budynku, w którym odbywają się zajęcia).

2024-02-26 - 2024-03-03
PoniedziałekWtorekŚrodaCzwartekPiątek
7:00
8:00
9:00
10:0010:00, SEM gr.5
/niestandardowa częstotliwość/ Proseminarium - Magdalena Michalczyk
NEW TRENDS IN FOOD PROCESSING AND PRESERVATION TECHNOLOGY
11:00
Chemia wina/ Mikrobiologia winiarska
11:45, WYK gr.1
Elektyw VII: Zastosowanie chłodnictwa w produkcji i przechowalnictwie żywności - Magdalena Michalczyk
12:00
13:00
14:00
GENERAL FOOD TECHNOLOGY
15:0015:00, WYK gr.1
Regional Culture - Paweł Jakubiec
16:0016:00, SEM gr.5
/niestandardowa częstotliwość/ Proseminarium - Magdalena Michalczyk
17:00

Wszystkie zajęcia odbywają się w budynku: Wydział Technologii Żywności

kontakt deklaracja dostępności USOSweb 7.0.0.0-7 (2024-02-19)