| Poniedziałek | Wtorek | Środa | Czwartek | Piątek | Sobota |
---|
7:00 | | | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
8:00 | | | | | | |
|
|
| | rezerwacja na prośbę prof. R. Ziobro | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
9:00 | 9:00, WYK gr.1 Elektyw specjalizacyjny 1 O: Technologia produkcji wyrobów ciastkarskich - Marek Sikora | | | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
10:00 | | | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
| | | | 10:30, WYK gr.1 Elektyw A: Kuchnie świata - Marcin Łukasiewicz, Magdalena Surma, Gabriela Zięć | | 10:30, WYK gr.1 Analiza i ocena jakości żywności - Joanna Sobolewska-Zielińska | |
|
|
| | 10:45, SEM gr.1 Seminarium specjalizacyjne 1 O - Rafał Ziobro | | | | |
|
|
11:00 | | | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
11:30, SEM gr.1 Seminarium dyplomowe O - Marek Sikora, Dorota Litwinek | | | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
12:00 | | | | | | |
|
|
| 12:15, WYK gr.1 Technologia specjalizacyjna II O: Tradycyjne i nowoczesne trendy w produkcji artykułów zbożowo-mącznych - Krzysztof Buksa, Jarosław Korus, Dorota Litwinek | | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
13:00 | | | | 13:00, WYK gr.1 Specialization technology II Z: New trends in baking technology - Rafał Ziobro, Krzysztof Buksa, Magdalena Krystyjan | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
14:00 | | | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
| 14:45, WYK gr.1 Technologia specjalizacyjna I O: Tradycyjne i nowoczesne technologie w przemyśle cukrowniczym, cukierniczym i ciastkarskim - Dorota Litwinek, Rafał Ziobro, Magdalena Krystyjan | | 14:45, WYK gr.1 Elektyw II: Wybrane zagadnienia produkcji tradycyjnych i nowoczesnych artykułów zbożowo-mącznych - Jarosław Korus, Dorota Litwinek | | | | |
|
|
15:00 | | | | | | |
|
|
Seminarium doktoranckie w języku angielskim | | | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
16:00 | | | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
17:00 | | | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|
| | | | | |
|
|